Blogs Inspiratie voor een gezonde lifestyle!

Als inspirator schrijf ik graag interessante lifestyleblogs over trainen, doelen behalen, voeding, hormonale balans, mindset en motivatie. Met mijn tips en adviezen kun jij je voordeel doen om als moeder de femme vitaal in jezelf (terug) te vinden.

Hormonale klachten rondom zwangerschap, Postnatale Depletie

Hormonale klachten rondom zwangerschap, Postnatale Depletie

Als je moeder bent, misschien pas net of al wat jaren, en constant doodmoe bent en gestrest, dan kan het zijn dat je last hebt van postnatale depletie, ook wel MAMA BURNOUT genoemd. Dit een probleem waar zo’n 50% van de moeders mee te maken krijgt. Wat is postnatale depletie precies, hoe ontstaat het en hoe kom je er weer vanaf?

Lees meer
Van een suikerverbranding naar een vetverbranding.

Van een suikerverbranding naar een vetverbranding.

Ons voedingspatroon is in de loop der jaren enorm veranderd. Vele jaren geleden werden er veelal groenten, noten, fruit en vlees gegeten door de mens. Deze producten bevatten veel eiwitten en maar weinig suikers en koolhydraten. Tegenwoordig worden juist veel koolhydraten en producten met suikers gegeten. Dit heeft tot gevolg dat velen van ons suikerverbranders zijn geworden. Wanneer je een suikerverbrander bent, dan gebruikt je lichaam vooral suiker als bron voor energie. Voor een suikerverbrander is het erg lastig om af te vallen. Wanneer je wilt afvallen, vraagt het lichaam juist om zoet en koolhydraten. Het lichaam zal niet zomaar overschakelen op vetverbranding, het slaat in veel gevallen juist meer vet op. Om wel te kunnen afvallen moet je ervoor zorgen dat je een vetverbrander wordt.

Lees meer
Creëer met een Challenge een healthy active lifestyle!

Creëer met een Challenge een healthy active lifestyle!

Mila draagt er graag aan bij dat jij binnen jouw leefstijl de mogelijkheden gaat zien om zo gezond en actief mogelijk te leven. Vaak zijn daar maar wat kleine aanpassingen voor nodig. Om die aanpassingen binnen jouw leefwijze door te voeren, is een challenge een echte eyeopener. Kies jij voor de 30- of 90-dagen challenge?

Lees meer
Voeding is de sleutel tot succes!

Voeding is de sleutel tot succes!

Bijna iedereen heeft weleens een dieet gevolgd om eigen doelen te behalen, vooral op het afslankgebied. Maar zodra iemand zijn/haar doel heeft bereikt, zie je vaak dat het dieet aan de kant wordt gegooid en dat mensen terugvallen in hun eigen vertrouwde eetpatroon. Dit jojo-effect is te voorkomen met een persoonlijk voedingsplan!

Lees meer
Gezonde lifestyle - Mila Lifestyle trainster & coach
Hey mam,
Klaar om (weer) een femme
vitaal te worden?

Proefles volgen? Schrijf je in voor een gratis training!

Ervaren hoe het is om bij mij te trainen? Schrijf je hieronder dan in voor een van mijn lifestyletrainingen. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Vertel me wie je bent en wat je graag wilt. Dan kijken we samen welke training het best bij je past en voor welke proefles jij je het best kunt aanmelden.

Boek hier je proefles

Op zoek naar de vitaalste en
energiekste versie van jezelf?

Bel/app 06 - 40 55 41 06
Mail info@mila-lifestyle.nl
Bezoek Oudeweg 28, 8316 AC Marknesse
Openingstijden
Maandag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Dinsdag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Woensdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Donderdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Vrijdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak -
Zaterdag  09:00 - 11:00 Op Afspraak -
Veeg over de tabel om de volledige tabel te bekijken