Voeding is de sleutel tot succes!

Ook jij zult vast weleens een dieet gevolgd hebben om eigen doelen te behalen, vooral op het afslankgebied. Herken je dan het volgende? Zodra jij je doel bereikte, gooide je jouw dieet aan de kant en viel je op termijn terug in jouw eigen vertrouwde eetpatroon... Doordat je aan het diëten was, hebben zich in je lichaam tekorten opgebouwd d.m.v. te weinig uitgebalanceerde voeding. Je spiermassa verminderde en je lichaam kwam uiteindelijk weer in gewicht/vet aan. Dit jojo-effect is te voorkomen met een persoonlijk voedingsplan!

Mila Lifestyle trainster & coach

Calorie- en macroverdeling

Mila werkt met een persoonlijk voedingsplan dat gericht is op een lange termijn leefstijl. Door een voedingsplan met een goede verhouding qua calorie- en macroverdeling zorgen we er samen voor dat jouw lichaam niets tekort komt en dat het een plan is wat bij jou past. Hierdoor behaal je niet alleen je doel maar behoud je jouw eindresultaat ook. Een resultaat voor de rest van je leven dus.

Mila Lifestyle trainster & coach
Mila Lifestyle trainster & coach

Heerlijke verantwoorde tussendoortjes

Naast gezond eten vind ik het belangrijk dat je ook kunt en mag genieten van heerlijke verantwoorde tussendoortjes. Ik vind het erg leuk om verschillende voedingsproducten te maken die lekker, maar vooral gezond en eiwitrijk zijn. Zo wordt een gezonde leefstijl ook gewoon lekker. Denk bijvoorbeeld eens aan een proteïnewafel. Die zijn hoog qua proteïne en laag qua suiker. Voeg enkele droge ingrediënten toe, met bijvoorbeeld yoghurt en een ei. Zo creëer je een verantwoord tussendoortje, dat past binnen een healthy active lifestyle. Om het je makkelijk te maken, kun je het recept, inclusief de ingrediënten bij mij kopen in de juiste verhouding.

Ga voor een resultaat voor de rest van je leven

90% basisvoeding, 10% aanvullende voeding

Ben jij benieuwd wat jouw lichaam nu echt nodig heeft, zodat je een lange termijn leefstijl krijgt waarmee jij echt jouw resultaat kunt behouden? Mijn filosofie is: 90% basisvoeding en 10% aanvullende voeding. Ik heb ervoor gekozen om een mooie samenwerking aan te gaan met Herbalife Nutrition. 

Gezonde lifestyle - Mila Lifestyle trainster & coach
Hey mam,
Klaar om (weer) een femme
vitaal te worden?

Proefles volgen? Schrijf je in voor een gratis training!

Ervaren hoe het is om bij mij te trainen? Schrijf je hieronder dan in voor een van mijn lifestyletrainingen. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Vertel me wie je bent en wat je graag wilt. Dan kijken we samen welke training het best bij je past en voor welke proefles jij je het best kunt aanmelden.

Boek hier je proefles

Op zoek naar de vitaalste en
energiekste versie van jezelf?

Bel/app 06 - 40 55 41 06
Mail info@mila-lifestyle.nl
Bezoek Oudeweg 28, 8316 AC Marknesse
Openingstijden
Maandag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Dinsdag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Woensdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Donderdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Vrijdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak -
Zaterdag  09:00 - 11:00 Op Afspraak -
Veeg over de tabel om de volledige tabel te bekijken