Van een suikerverbranding naar een vetverbranding.

Ben jij een suikerverbrander?

Herken jij jezelf in de onderstaande punten, dan ben jij een echte suikerverbrander:

  • Na de maaltijd heb je snel weer trek en je hebt vaak de behoefte aan iets zoets;
  • Eet je niet op tijd, dan krijg je hoofdpijn;
  • Enige tijd na de maaltijd verlies je je concentratie;
  • Voor het sporten moet je altijd eerst wat koolhydraten eten.

Het lichaam van een suikerverbrander vraagt om zoet en koolhydraten. Je denkt hierdoor veel aan eten en door hier aan toe te geven zal afvallen ook erg lastig worden. Suikers en koolhydraten geven het lichaam slechts energie op de korte termijn. Het lichaam van een suikerverbrander is steeds bezig met een proces van verbranden. Het lichaam kan het verbranden van suiker als stress ervaren, waardoor jij ook stress ervaart. Dit heeft natuurlijk ook overige negatieve gevolgen. Veel suikers en koolhydraten zorgen ervoor dat het lichaam niet overschakelt op het verbranden van de vetreserves. Vetten worden niet als bron van energie gebruikt. Om ervoor te zorgen dat het lichaam vet gaat verbranden, moeten we dat het lichaam opnieuw leren.

Wordt een vetverbrander!

Het worden van een vetverbrander brengt vele voordelen met zich mee, zowel voor je gewicht als voor je gezondheid. Een vetverbrander word je, door je lichaam te laten overschakelen op het verbranden van vetten. Om dit te bewerkstelligen moet je minder suikers eten en juist meer vetten. Van groot belang is wel dat je gezonde vetten eet. Producten die gezonde vetten bevatten zijn onder andere noten, vette vis, olie en avocado. Koolhydraten kun je blijven eten, maar kies dan wel voor trage koolhydraten die veel vezels bevatten. Producten die langzame koolhydraten leveren zijn onder andere volkoren producten zoals volkoren pasta, volkoren brood en zilvervliesrijst. Door het lichaam opnieuw stap voor stap te leren om vetten als bron van energie te gebruiken, zal je merken dat je steeds minder trek begint te krijgen in zoetstoffen. Als het lichaam omschakelt van suikerverbranding naar vetverbranding zal dit gezondheidsvoordelen opleveren en val je af zonder te diƫten. Kun je drie uur zonder eten, heeft het overslaan van een maaltijd geen hevige invloed, kun je sporten zonder vooraf koolhydraten te eten en heb je (bijna) nooit last van hoofdpijn? Dan weet je dat je lichaam is omgeschakeld naar vetverbrander.

Vind jij het lastig om dit zelf op te pakken, geen zin om het wiel opnieuw uit te vinden. Doe dan mee met de 10daagse van suiker naar vetbranding game. Die start op 2 januari. Meld je aan d.m.v. een mailtje naar mij info@mila-lifestyle.nl de kosten zijn 25,00.

Start 2023 als een vetverbrander. Met sportieve groet Miriam

Gezonde lifestyle - Mila Lifestyle trainster & coach
Hey mam,
Klaar om (weer) een femme
vitaal te worden?

Proefles volgen? Schrijf je in voor een gratis training!

Ervaren hoe het is om bij mij te trainen? Schrijf je hieronder dan in voor een van mijn lifestyletrainingen. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Vertel me wie je bent en wat je graag wilt. Dan kijken we samen welke training het best bij je past en voor welke proefles jij je het best kunt aanmelden.

Boek hier je proefles

Op zoek naar de vitaalste en
energiekste versie van jezelf?

Bel/app 06 - 40 55 41 06
Mail info@mila-lifestyle.nl
Bezoek Oudeweg 28, 8316 AC Marknesse
Openingstijden
Maandag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Dinsdag  08:00 - 13:00 - 18:30 - 21:30
Woensdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Donderdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak 19:00 - 21:00
Vrijdag  08:00 - 13:00 Op Afspraak -
Zaterdag  09:00 - 11:00 Op Afspraak -
Veeg over de tabel om de volledige tabel te bekijken